[s] [Login] [r] [h]
Information is searched and managed, please wait!
(Sorry, but the help is not available in the language you requested it.)

Uusien käyttäjien lisääminen

Uusien käyttäjien lisäämisessä on tärkeintä, että jo olemassa olevaa tämän iForum-palvelun - vaikka toisessa ympäristössäkin olevaa - käyttäjää ei lisätä toiseen kertaan!

Käyttäjiä voi lisätä kahdella tavalla:

Käyttäjiä pääsee lisäämään valitsemalla "lisää uusi kohde" -kuvake (keltainen tähti), jonkin alueen etusivulta. Tämä edellyttää alueen hallinnointioikeutta.

Valitse avautuvasta vaihtehtolistasta alimmaisena oleva käyttäjien lisääminen.

Oletuksena tarjoutuu yhden käyttäjän lisääminen kerrallaan. Tässä toiminnossa ensin haetaan sukunimellä saman nimisiä käyttäjiä, jotta ei tulisi lisättyä turhaan jo olemassa olevaa käyttäjää.

Sivun alareunassa on linkki "[Add new users as list (with emails)]". Tässä toiminnossa syötät tekstikenttään alekkain uusien käyttäjien nimiä ja s-postiosoitteita. Muotoile lista yhteensopivaksi kentän alla olevien asetusten kanssa (tai muuta asetuksia). Tässä toiminnossa voit kätevästi liittää uudet käyttäjät samalla tämän alueen ja sen ala-alueiden ryhmien jäseneksi. Ohjelma tarkistaa, ettei sellaisia käyttäjiä lisätä uudelleen, joilla on jos ko. s-postiosoite järjestelmässä. Heidät kuitenkin voidaan liitää valittuihin ryhmiin jäseniksi. Toiminta on hyvin tarkka, että s-postiosoitteet on muotoiltu oikein, että niissä ei ole mitään vieraita merkkejä, kuten väkäsiä, eikä välilyntiä lopussa.

Yksittäisen käyttäjänä voit littää ryhmien jäsenksi paitsi ryhmän jäsenyyksien käsitelyn kautta (ks ohje) myös käyttäjän tietojen muokkauslomakkeen alareunassa olevan Subscriptions -linkin kautta.


Other help items:
Icons
General help
Safari -käyttäjille
KTK-KASOPE Intranet
Update your own user image
Päähakemisto
Uusimmat viestit
Using help
Tiedoston muokkaaminen
Login
Opintosuoritusilmoituksen laatiminen
No Title
No Title
Rupattelu -toiminto
Opetus(ilmoitus)
Tutkimus- yms. hankkeet
Opinnäytetiivistelmä
Hankkeen muokkaaminen
Opinnäytetiivistelmän muokkaaminen
Haku
Kirjanmerkit
Tekstin muokkaaminen